Religioclub

Razones para creer


Oficis de convent

Oficis de convent

10,88 €

Producto Disponible - (Imp. Incluidos)

EAN / Cod. Barras9788499790800Al llarg de la història, els oficis conventuals dels caputxins han estat en mans dels frares llecs, és a dir, germans no clergues que desenvolupen la seva vida als convents i en fraternitat amb els germans clergues. Persones no sempre prou conegudes fora de làmbit conventual, però que han tingut un paper fonamental en el desenvolupament de la vida quotidiana dels convents de portes endins.

Hug Llàcer, autor del llibre, ha investigat el tema i ha recollit imatges, documentació i testimonis de frares de diversos convents per aprofundir en la història i la memòria daquests oficis. I és a través dels ulls dels germans que els han exercit, del seu testimoniatge, les seves vivències i els seus records, que el lector sendinsarà en la quotidianitat de la vida conventual passada i actual. Oficis com el de porter, almoiner, cuiner, hortolà, fabriquer, refitoler o saurí, que o bé han desaparegut o que, en lactualitat, sovint recauen en mans de personal de fora. Rememorar-los permet, doncs, recuperar un llegat humà imprescindible en la història de lorde dels caputxins.

Preguntas y comentarios destacados

Sé el primero en hacer una pregunta o comentario
Usamos cookies de terceros para mejorar la experiencia de navegación, y obtener estadísticas anónimas. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK Más información